tick 30 dagars öppet köp tick Lågprisgaranti tick Snabb Leverans tick Alltid 39kr frakt rating

Allt för din bil

De flesta äger idag en bil och det finns väldigt mycket prylar man kan skaffa för att göra bilägandet roligare, lättare och rent generellt så mycket bättre. Prylstaden har allt du kan tänka dig som passar till din bil, surfa in på prylstaden.se och kolla själv!

Mer än bara felkodläsare

På den här hemsidan gör vi särskilt mycket reklam för våra felkodläsare, denna hjälpsamma mackam+pär som är ovärderlig för hemmamekaren när ett problem uppstår. Med en felkodläsare får man snabbt och lätt reda på exakt vad för fel som drabbat ens bil så att man enkelt kan skrida tillverket och avhjälpa det.

Vi säljer en rad olika felkodläsare, för olika bilmodeller och i olika prisklass.

GPS

En annan populära pryl till bilen är GPS:er och GPS-trackers. En GPS hjälper en att hitta vägen när man kör till nya destinationer och en GPS-tracker hjälper en att spåra bilen om den skulle bli stulen.

En GPS-tracker fungerar med hjäp av en spårsändare och är biltjuvens värsta mardröm. Det är än så länge ganska få bilar som är utrustade med GPS-trackers, så få biltjuvar har vett nog att kolla efter dem. Skulle bilen stjälas kan du som har utrustat den med en GPS-tracker snabbt och enkelt lokalisera den, det är bara för polisen att åka till platsen som GPS-trackern visar och haffa tjuvarna samt återlämna bilen till dig.

Det finns förstås fler funktioner i en GPS-tracker, bland annat kan företag följa firmabilar ute i fält och den som är nyfiken på sin bils sträckor och tidsintyervall kan få regelbundna uppdateringar skickade till sig.

Bilkameror

Det blir allt mer populärt att installera en kamera i bilen. På youtube är intresset stort för knasiga videos där bilars kameror fångat mer eller mindre kontroversiella trafiksituationer. Den som råkar ut för en olycka kan ha ovärderlig bevisning i sin bilkamera. En bilkamera kan också fästas för att visa området bakom bilen, en så kallad backkamera, som underlättar vid exempelvis fickparkering.

Välkommen til loss på Prylstaden när du behöver grejer till bilen - vi har allt!