tick 30 dagars öppet köp tick Lågprisgaranti tick Snabb Leverans tick Alltid 39kr frakt rating

Om Oss

Prylstaden är en onlinebutik med mängder av intressanta prylar för hem, fritid, hobby och hälsa. Hos oss hittar du alltid något roligt eller välbehövligt.

Vi på Prylstaden är alltid först med det senaste på prylmarknaden och vårt främsta intresse ligger inom kameraövervakning. Vi är bättre pålästa i detta ämne än de flesta andra och ställer gärna upp med goda råd baserade på både intresse och erfarenhet.

Billigaste prylarna

När man ska handla prylar så vill man såklart göra riktiga klipp, men tiden då man köpte saker av usel kvalitet bara för att de kostar i stort settingenting är förbi. Det fins inget värde i att ha en massa kassa grejer som skräpar hemma, som man använden någon gång innan de måste kasseras. Tricket för prylfantaster är att satsa på högkvalitativa prylar i prispressade butiker. Man köper manrknadens bästa prylar till lägsta möjliga pris. Detta koncept är vad Prylstadens hela affärsidé bygger på. Hos oss hittar du de bästa prylarna till lägsta tänkbara pris.

God service

Vi på Prylstaden lägger också mycket krut på service. När folk är intresserade av prylar, särskilt tekniska sådana, så har de också ofta frågor. Vi tar in prylar med stor noggrannhet och vi vet vad varje pryl ur vårt sortiment har för funktioner, styrkor och svagheter. Ring eller e-maila oss med dina frågor så ska vi se till att du snabbt får alla svar du behöver.

Du får minst ett års garanti på alla saker du köper från oss, och 30 dagars öppen köp såklart. Vi skickar dina varor med snabbast möjliga transportmetod och frakten kostar alltid 39 kronor, oavsett hur stor din beställning är. Prylstaden är prylbutiken med kunden i centrum.

Prylbloggen

Läs gärna vår blogg Prylbloggen och ta del av smarta lifehacks som gör din vardag lite mer intressant.