tick 30 dagars öppet köp tick Lågprisgaranti tick Snabb Leverans tick Alltid 39kr frakt rating

Våra övriga produkter

Prylstaden är en välsorterad butik, fylld med intressanta grejer till vardagens alla moment, vi har grymma felsökningsapparater till den entusiastieks hemmamekaren, men också så mycket annat. Alla prylfantaster där ute beskriver vår butik som ett litet paradis. Det faktum att man alltid kan lita på att våra produkter lever upp till både höga kvalitetskrav samt pressade priskrav gör att de känner sig både trygga och välkomna hos oss. Vårt sortiment är väldigt varierat med något för alla behov och intressen.

Hem & fritid

Hos oss hittar du alltid mer än vad du surfat in för att hitta. I vår kategori för hem och fritid hittar du saker inom kategorier som belysning, telefoni, hobby, spel, ljud & bild, kablar, klockor, personvård säkerhet med mera, med mera... Söker du efter påhittiga presenter blir det möjligen en utmaning att välja - vi har ett ganska brett utbud!

Datorer och kringutrustning

Allt större del av vår vardag förläggs online. Mycket av vår vakna tid spenderar vi uppkoppplade så det är verkligen viktigt att vi har utrustning som fungerar. När du behöver prylar till din dator - det kan handla om allt från sladdar till tangentbord, spelkonsoller och webkameror - så hittar du det du behöver här på Prylstaden.

Övervakning

Övervakningsprylar är vårt expertområde, det var vid spionutrustning som vi började och vi är än idag Sveriges största leverantör av övervakningsutrustning. För privatpersonen kan det vara skoj att använda spionkameror för att spela sina vänner ett spratt, men det kan också vara ett effektivt sätt att hålla koll på aktiviteter i ens hem när man själv inte kan närvara. Vi på Prylstaden har stor erfarenhet av olika spion- och övervakningssystem och erbjuder de bästa produkterna som marknaden har att erbjuda. Vi förser även företag med effektiva lösningar. Kontakta oss om du vill ha tips och råd.